Meer dan alleen schoorsteenvegen

Nestenverwijdering

Voor een vogel is uw schoorsteen een comfortabele en warme plek om een nest te bouwen. Voor u betekent het wel een gevaarlijke situatie. Door de blokkering van het rookkanaal kan koolmonoxide niet vrij naar buiten. Als het gas in uw huiskamer terechtkomt, loopt uw gezin het risico een koolmonoxidevergiftiging op te lopen.

Gaskachels schoonmaken en repareren

Branders van een kaskachel horen een heldere, blauwe vlam te hebben. Bij een gele vlam is de verbranding niet goed. Wij verzorgen voor u graag de oppervlakkige reiniging van uw gaskachel (zonder demontage). Reparaties voeren wij ook voor u uit. Het is belangrijk dat uw gaskachel goed functioneert. Het voorkomt niet alleen ongemak, maar ook gevaarlijke situaties.

Electrisch roterend vegen

Roestvrij stalen buizen worden z.g.n. roterend geveegd met kunststof borstels. Voor stenen rookkanalen maken we gebruik van roterende kettingen. Wat voor schoorsteen u ook heeft wij krijgen hem schoon.

Dakgootreiniging

Om stremmingen in de afvoer van water te voorkomen, is het verstandig om jaarlijks uw dakgoten te laten schoonmaken. Wij verwijderen voor u de verontreiniging die in de goten is ontstaan. De verstopping ontstaat vooral door afgevallen bladeren in de herfst en oude vogelnesten.

Neem contact met ons op

Schoorsteenveger Hof is er om u van dienst te zijn. Samen met u bepalen wij wat voor u het meest ideale onderhoudsplan is. Schoonmaken is een vak; wij zijn de vakmensen!