Zo pakken wij dat aan

Grondig schoorsteenvegen voor een vaste prijs

Een schone schoorsteen is belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid. Het is daarom van belang dat uw schoorsteenveger zorgvuldig en grondig schoon wordt gemaakt. Zodat u en uw gezin zonder zorgen kunnen genieten van veilige en behaaglijke warmte.

Schoorsteenvegen van binnenuit of van boven?

Dit is afhankelijk van de situatie. Reiniging gebeurt zowel vanaf het dak als vanaf de grond met behulp van flexibele stokken. Wij zorgen uiteraard voor een smetteloze schoorsteen. Heeft u een rookkanaal van staal of roestvrijstaal (RVS)? Wij verzorgen de reiniging gegarandeerd kras vrij door de borstelkeuze aan te passen. Natuurlijk maken wij ook aanwezige vonkenvangers grondig schoon.

Mechanisch reinigen

Soms is er meer voor nodig om een rookkanaal schoon te krijgen. Aangekoekte roet (creosoot) vormt een hardnekkige laag waar een gewone borstel geen raad mee weet. In dat geval verwijderen wij de aanslag mechanisch met een freesmachine met roterende kettingkop.

Met Camera-inspectie zien we alles!

Met een videocamera inspecteren wij desgewenst de binnenkant van het schoorsteenkanaal. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van de gebreken. Met het door ons geleverde rapport kunt u uw verzekeringsmaatschappij informeren over de staat van de schoorsteen. Uiteraard is het rapport ook een prima basis voor uzelf om te bekijken of er onderhoud aan uw schoorsteen nodig is.

Schoorsteenvegen: hoe voorkom je overlast door roet

 Bij het schoonmaken van uw schoorsteen beschermen wij uw interieur natuurlijk goed. Roet dat vrijkomt bij de werkzaamheden zuigen wij direct af bij het rookkanaal. Ook gebruiken wij vloergordijnen. Kortom alleen uw schoorsteen weet dat we geweest zijn.

Kostenefficiënt

Schoorsteenveger Hof werkt efficiënt en dat merkt u ook aan onze tarieven. Wij werken bijvoorbeeld niet met een hoogwerker, maar met ladders van meer dan tien meter. Daardoor kunnen wij snel werken en beperken we de kosten.

Neem contact met ons op

Neem voor een eerlijk en persoonlijk advies contact met ons op.