hof10-small
Tel: 0516-422475 - Mob: 06-23601363

Onze werkwijze

Grondig schoorsteenvegen

voor een redelijke prijs

Een schone schoorsteen is belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid. Het is daarom van belang dat uw schoorsteenveger zorgvuldig en grondig schoon wordt gemaakt. Zodat u en uw gezin zonder zorgen kunnen genieten van veilige en behaaglijke warmte.

Passende borstels

Wij zorgen uiteraard voor een smetteloze schoorsteen. Heeft u een rookkanaal van staal of roestvrijstaal (RVS)? Wij verzorgen de reiniging gegarandeerd krasvrij door de borstelkeuze aan te passen. Reiniging gebeurt zowel vanaf het dak als vanaf de grond met behulp van flexibele stokken. Natuurlijk maken wij ook aanwezige vonkenvangers grondig schoon.

Mechanisch reinigen

Soms is er meer voor nodig om een rookkanaal schoon te krijgen. Aangekoekte roet (creosoot) vormt een hardnekkige laag waar een gewone borstel geen raad mee weet. In dat geval verwijderen wij de aanslag mechanisch met een freesmachine met roterende kettingkop.

Camera-inspectie schoorsteen

Met een videocamera inspecteren wij desgewenst de binnenkant van het schoorsteenkanaal. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van de gebreken. Met het door ons geleverde rapport kunt u uw verzekeringsmaatschappij informeren over de staat van de schoorsteen. Uiteraard is het rapport ook een prima basis voor uzelf om te bekijken of er onderhoud aan uw schoorsteen nodig is.

Uw interieur houden wij schoon

Bij het schoonmaken van uw schoorsteen beschermen wij uw interieur natuurlijk goed. Roet dat vrijkomt bij de werkzaamheden zuigen wij direct af bij het rookkanaal. Ook gebruiken wij vloergordijnen.

Kostenefficiënt

Schoorsteenveger Hof werkt zo efficiënt mogelijk en dat merkt u ook aan onze tarieven. Wij werken bijvoorbeeld niet met een hoogwerker, maar met ladders van meer dan tien meter. Daardoor kunnen wij de kosten beperkt houden. Een ander groot voordeel van de ladders is dat wij sneller werken.

Neem contact met ons op

Schoorsteenveger Hof is er om u van dienst te zijn. Neem voor een eerlijk en persoonlijk advies contact met ons op.

Afdrukken E-mail

hof10-small
Tel: 0516-422475
Mob: 06-23601363