Diensten

Complete en persoonlijke service

Schoorsteenveger Hof

Het is belangrijk om met regelmaat uw schoorsteen en rookkanalen te laten controleren en vakkundig te laten vegen. Hoe vaak dat moet gebeuren, hangt af van uw stookgedrag. Schoorsteenveger Hof adviseert u graag over uw persoonlijke situatie. Wij bieden u een complete en persoonlijke service.

Gevaarlijke situatie
Aanslag in de schoorsteen (creosoot) kan gaan branden en een schoorsteenbrand veroorzaken. Schoorsteenbrand is de meest voorkomende brand in een woning. Bovendien ligt met een smerige schoorsteen of brander het gevaar van koolmonixide op de loer. U ruikt en ziet niets, maar het is wel dodelijk!

Complete service
Schoorsteenveger Hof is meer dan alleen maar een schoorsteenveger. Wij bieden u een compleet pakket diensten. Zo weet u zeker dat u er veilig en comfortabel bij zit. Onderschat het belang van een schone schoorsteen niet!

 

 

 

Neem contact met ons op
Schoorsteenveger Hof is er om u van dienst te zijn. Neem voor een eerlijk en persoonlijk advies contact met ons op. Samen met u bepalen wij wat voor u het meest ideale onderhoudsplan is. Schoonmaken is een vak; dat kunt u gerust aan ons overlaten.

 

Afdrukken