hof10-small
Tel: 0516-422475 - Mob: 06-23601363

Diensten

Complete en persoonlijke service

Schoorsteenveger Hof

Het is belangrijk om met regelmaat uw schoorsteen en rookkanalen te laten controleren en vakkundig te laten vegen. Hoe vaak dat moet gebeuren, hangt af van uw stookgedrag. Schoorsteenveger Hof adviseert u graag over uw persoonlijke situatie. Wij bieden u een complete en persoonlijke service.

Gevaarlijke situatie
Aanslag in de schoorsteen (creosoot) kan gaan branden en een schoorsteenbrand veroorzaken. Schoorsteenbrand is de meest voorkomende brand in een woning. Bovendien ligt met een smerige schoorsteen of brander het gevaar van koolmonixide op de loer. U ruikt en ziet niets, maar het is wel dodelijk!

Complete service
Schoorsteenveger Hof is meer dan alleen maar een schoorsteenveger. Wij bieden u een compleet pakket diensten. Zo weet u zeker dat u er veilig en comfortabel bij zit. Onderschat het belang van een schone schoorsteen niet!

  • Camera-inspectie
   Met onze camera-inspectie van uw schoorsteen of rookkanaal wordt veel duidelijk. Scheuren  en lekkage kunnen een rook- of gaslucht in uw woning veroorzaken. Ook kunt u last krijgen  van vochtdoorslag en vochtplekken. Door uw schoorsteen met een camera te laten inspecteren, worden mankementen tijdig opgespoord en bespaart u uiteindelijk veel geld.

 

  • Nestenverwijdering
   Voor een vogel is uw schoorsteen een comfortabele en warme plek om een nest te  bouwen. Voor u betekent het wel een gevaarlijke situatie.
   Door de blokkering van het rookkanaal kan koolmonoxide niet vrij naar buiten. Als het gas in uw huiskamer  terechtkomt, loopt uw gezin het risico een koolmonixidevergiftiging op te lopen.

 

  • Gaskachels schoonmaken en repareren
   Branders van een kaskachel horen een heldere, blauwe vlam te hebben. Bij een gele vlam is  de verbranding niet goed. Wij verzorgen voor u graag de oppervlakkige reiniging van uw 
   gaskachel (zonder demontage). Reparaties voeren wij ook voor u uit. Het is belangrijk dat  uw gaskachel goed functioneert. Het voorkomt niet alleen ongemak, maar ook gevaarlijke situaties.

 

 • Dakgootreiniging
  Om stremmingen in de afvoer van water te voorkomen, is het verstandig om jaarlijks uw  dakgoten te laten schoonmaken. Wij verwijderen voor u de verontreiniging die in de goten is  ontstaan.
  De verstopping ontstaat vooral door afgevallen bladeren in de herfst en oude vogelnesten.

Neem contact met ons op
Schoorsteenveger Hof is er om u van dienst te zijn. Neem voor een eerlijk en persoonlijk advies contact met ons op. Samen met u bepalen wij wat voor u het meest ideale onderhoudsplan is. Schoonmaken is een vak; dat kunt u gerust aan ons overlaten.

 

Afdrukken E-mail

hof10-small
Tel: 0516-422475
Mob: 06-23601363